Helsingissä toimiva ammatillinen aikuiskouluttaja Amiedu oli etsinyt palvelua, jonka avulla istumatyötä voisi tauottaa. Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus tuli eteen sattumalta.  Nyt se parantaa työtehoa Amiedussa.

Tämä toimii todella hyvin oppilaitoksille, sillä sitä voidaan tehdä kesken koulupäivän yhdessä opiskelijoiden kanssa, HR Manager Pia Huttunen Amiedulta sanoo.

Amiedun väestä reilu kolmasosa käyttää Cuckoota aktiivisesti. Sen käyttö lisää työskentelytehoa ja tulokset näkyvät myös vapaa-ajalla.

Palvelu on otettu meillä hyvin vastaan. Ihmiset ovat kokeneet sen hauskaksi, hyväksi ja hyödylliseksi. Sillä on suuri vaikutus jaksamiseen ja virkeyteen! Huttunen sanoo.

Amiedu tarjoaa työntekijöilleen Cuckoon lisäksi myös kuntosalin sekä erilaisia urheiluvuoroja, kuten sählyä, lentopalloa, kuntopiiriä ja joogaa.

”Ihmiset ovat kokeneet palvelun hauskaksi, hyväksi ja hyödylliseksi. Sillä on suuri vaikutus jaksamiseen ja virkeyteen! Helppo keino parantaa työtehoa”

Taukoliikunta parantaa työtehoa Amiedussa

Amiedulla jumpataan yksin ja yhdessä – samalla paranee työteho

Terhi Viik Amiedulta pyrkii jumppaamaan kollegansa kanssa säännöllisesti.

Parasta Cuckoossa on yhdessä tekeminen ja liikkuminen. Lihakset eivät ole olleet niin jumissa, kun pääsee tekemään muun muassa niska- ja hartialiikkeitä, Viik sanoo.

Myös Anna-Riitta käyttää Cuckoota kolme kertaa päivässä. Hän ei käytä sovelluksen valmiita muistutuksia, vaan pitää tauon sitten, kun se töiden väliin parhaiten sopii.

Taukojen pitäminen nostaa vireystilaa ja saa ajatukset hetkeksi pois töistä. Usein ajoitan seisoen työskentelyn Cuckoo-tauon perään. Työpisteeni on neljän hengen huoneessa ja meistä kaksi käyttää aktiivisesti Cuckoota, Anna-Riitta kertoo.

”Parasta Cuckoossa on yhdessä liikkuminen. Lihakset eivät ole olleet niin jumissa, kun pääsee tekemään muun muassa niska- ja hartialiikkeitä.”

Cuckoo virkistää oppitunneilla sekä opettajaa että opiskelijoita

Reeta Törne kertoo tekevänsä taukoliikuntaa sekä yksin että yhdessä työkavereiden kanssa.

Kannustan jumppaan myös yksikkökokouksissa ja jumppaan opiskelijoiden kanssa luokassa. Tämän ansiosta työn tauotus on parempaa ja liikettä tulee pitkin päivää. Monet liikkeet on ihanan mehukkaita kropan venyttäjiä ja herättelee kehon tähän päivään, Törne sanoo.

Tutkimusten mukaan opiskelijat istuvat noin 10,5 tuntia päivässä, mikä on roimasti yli riskirajan.

Kannustan jumppaan myös yksikkökokouksissa ja jumppaan opiskelijoiden kanssa luokassa.

Cuckoo Workout liikuttaa kyseistä aikuiskoulutuskeskusta, mutta myös muutamia alakouluja pääkaupunkiseudulla. Sopisiko se myös teidän oppilaitokseenne virkistämään paljon istuvien oppilaiden tai opiskelijoiden päiviä? Tutkimusten mukaan säännöllinen taukoliikunta parantaa työtehoa ja lisää virkeyttä. Tarjoamme nyt mahdollisuuden kokeilla Cuckoota ilmaiseksi! Aloita tästä!

Kokeile Cuckoota maksutta
Pyydä meiltä tarjous
Cuckoo-bird