Yhteiset liikunta- ja virkistystapahtumat ovat monissa yrityksissä vuoden kohokohtia. Toimiston ovien ulkopuolella on helpompi olla oma itsensä ja jutella työkavereiden kanssa muistakin asioista kuin tilauksista ja budjeteista. Liikunta työpaikalla ja ajoittaiset yhteiset tapahtumat eivät ole jotain, mikä maksaa maksaa maltaita ja vie turkasesti aikaa: se, että työntekijät kokevat tulevansa muistetuksi ja saavat viettää aikaa yhdessä, on kaiken sen vaivan arvoista.

Maalinvalmistaja Tikkurila on tästä hyvä esimerkki. Yritys on järjestänyt työntekijöilleen Kinkkukymppi-tapahtuman jo 30 vuoden ajan. Odotettu tapahtuma järjestetään joulun alla, jotta työntekijät voivat urheilla itselleen lahjakortin, jolla voi hankkia joulupöytään kinkun tai herkkukorin. Tarkoitus on kävellä tai juosta 5, 8 tai 11 kilometrin mittainen reitti yhden iltapäivän aikana, ja jokaista kymmentä osallistujaa kohti arvotaan yksi lahjakortti. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 30.11.

Tämä on työntekijöille tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi olemme halunneet säilyttää sen. Tapahtuma on kiva ja yksinkertainen järjestää. Pienelläkin vaivalla saa ihmiset liikkeelle! sanoo toimitilapalveluiden esimies Kirsi Hakulinen Tikkurilalta.

”Tämä on työntekijöille tärkeä tapahtuma, jonka vuoksi olemme halunneet säilyttää sen. Pienelläkin vaivalla saa ihmiset liikkeelle!”

Tikkurila tarjoaa mahdollisuuden liikuntaan työpaikalla

blog1-compressorTikkurilassa pidetään työntekijöistä huolta myös tarjoamalla työntekijöille ilmainen kuntosali, Smartum-seteleitä ja Cuckoo Workout -taukoliikuntasovellus. Liikunta työpaikalla on heidän arjessaan tärkeässä osassa.

Tarjoamme mahdollisuuden liikkua, mutta jokainen itse päättää, aktivoituuko hän, Hakulinen sanoo.

Tikkurilan väestä yli 160 käyttää Cuckoota. Tuotannon puolella taukoliikuntavideot laitetaan isolle näytölle ja tauot pidetään yhdessä. Fysioterapeutti on tehnyt tuotannolle myös vastaliikekortteja, jotta voidaan välttää samanlaisena toistuvan liikkeen aiheuttamat ongelmat.

Käytämme Cuckoo Workoutia, koska siinä on monipuoliset ja kivat videot. Ihmiset pysyvät virkeämpinä päivän mittaan ja nousevat välillä tuoleiltaan. Ne, jotka sovellusta käyttävät, ymmärtävät sen merkityksen. On hienoa nähdä, että ihmiset tekevät liikkeitä, Hakulinen sanoo.

Tutustu Cuckoon palveluun ja lataa ilmainen esite painamalla tästä!

”Tarjoamme mahdollisuuden liikkua, mutta jokainen itse päättää, aktivoituuko hän. Käytämme Cuckoo Workoutia, sillä ihmiset pysyvät virkeämpinä päivän mittaan ja nousevat välillä tuoleiltaan.”

Kokeile Cuckoota maksutta
Pyydä meiltä tarjous
Cuckoo-bird